Beograd - Palilula - Višnjička banja

750.000€
Property Details

Beograd - Palilula - Višnjička banja

750.000€
Description

Kuća sa bazenom - Višnjička banja - 639m2, 5a

House - Beograd - Palilula - Višnjička banja

Prodajemo impresivnu kuću sa zatvorenim bazenom u mirnoj ulici u naselju Višnjička banja, u ulici Darinke Jevrić, površine 639m2, na placu od 5a.

Kuća se sastoji od četiri etaže, po strukturi je devetosobna, izgrađena je od najkvalitetnijih materijala (pikovana fasada, ograda od kovanog gvoždja, hrastov parket, stolarija drvo-aluminijum).

U suterenu kuće se nalaze: garaža od 20m2, pomoćne prostorije, ostave, garderober i kupatilo. Ukupna površina suterena je 160m2. 

U dvorištu kuće je moguć parking više automobila.

Na prizemlju je ulazni hodnik, kupatilo, ostava, soba, dnevni boravak sa kaminom koji je spojen sa trpezarijom i kuhinjskim delom. Ulazak je u prostor zatvorenog bazena (bazen površine 9,5m x 4,5m) na prizemlju omogućen i iz dnevnog boravka, kao i stepeništem iz suterena, a i stepeništem sa galerije prvog sprata. Otvaranjem kliznih staklenih vrata unutrašnji prostor bazena se spaja sa spoljnim prostorom – uređenim travnatim dvorištem gde se mogu postaviti ležaljke i garniture za sunčanje i odmor. Ukupna površina prizemlja je 208m2.

Na prvom spratu se nalaze četiri spavaće sobe, od kojih jedna ima sopstveno kupatilo (master bedroom), kupatilo, vešernica, terasa, kao i galerija koja je stepenicama povezana sa bazenom na prizemlju kuće. Površina prvog sprata iznosi 156m2.

U potkrovlju se nalazi dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo i terasa, pa se celina potkrovlja može koristiti kao nezavisna jedinica za stanovanje. Površina potkrovlja je 115m2.

U celoj kući je sprovedeno etažno grejanje, na pelet.

Kuća je sagrađena 2003. godine, uknjižena je na ukupnu kvadraturu od 639m2, bez tereta i zabeležbi, prati je kompletna projektna i pravna dokumentacija u vezi legalizacije koja je sprovedena 2016. godine.

Ovu kuću preporučujemo svima koji traže raskošan, komforan i udoban dom u mirnom kraju, sa svim sadžajima neophodnim za svakodnevno funkcionisanje, a na samo 6 km udaljenosti od centra grada.

Agencijska provizija: 2%

Kontakt: Maja Stojadinović, Laterna nekretnine

Property Features
  • House